söndag 16 september 2012

Betong!!

I helgen klämde jag in en stund på ABFInspirations dag trots jobbhelg. Å tur var väl det för gissa om jag blev inspirerad, nu ska här gjutas!!!:))) Min duktiga svärmor hade gjort så mycket fint å nu ska hon få lära mig allt hon kan! Fingrarna bara längtar efter att få sätta igång..!
Hoppas alla ni fått lika mycket energipåfyllning under helgen som jag!

Kram fröken J

måndag 10 september 2012

Nya jobbet!

Idag har jag varit på besök på nya jobbet för att försöka lära mig lite tills jag börjar i Oktober. Men det är svårt att lära gamla hundar sitta, eller vad säger man?:)! Som tur är så har alla där visat ett enormt stort tålamod med mig i varit så trevliga i välkomnande, det känns så bra!
Känns roligt att göra något nytt, något helt annat...efter 18 år... Men också jätte sorgligt o vemodigt...tycker ju så mycket om alla där! Har ju varit mitt andra hem kan man säga... Hoppas de vill ha mig på besök ibland. Men sånt är livet, saker o ting förändras o nu delar sig min väg o jag måste välja vilken väg jag vill gå... Som tur är får jag tjänstledigt 6 månader o kan vända tillbaks om det är så... Tar en dag i taget o njuter av det som är!
Kram fröken J